Testvaart Odyssey of the Seas op Noordzee afgerond

Het allernieuwste schip van Royal Caribbean, de Odyssey of the Seas, heeft dinsdagnacht haar eerste testvaart afgerond. Het cruiseschip voer tijdens deze 10-daagse proefvaart in de Noordzee waar onderstaande foto’s zijn genomen. De test is één van de mijlpalen die het schip ondergaat voordat het gereed is en overgedragen kan worden. Tijdens de testen inspecteren medewerkers van Meyer Werft in Papenburg de techniek aan boord. Denk daarbij aan de de azipods, navigatie en motoren. Inmiddels is de Odyssey weer teruggekeerd in Bremerhaven, waar de resterende werkzaamheden worden uitgevoerd.

Primeur vanuit Israël

De Oddysey of the Seas zal vanaf mei 2021 gaan varen van Haïfa, Israël, voor gevaccineerde inwoners. De Odyssey zal cruise maken van 4 tot 8 dagen naar Griekse eilanden en naar Cyprus. Na de zomer zal het schip vanaf november in Fort Lauderdale gaan varen.

Inmiddels heeft rederij Royal Caribbean bekend gemaakt dat zij meer schepen vanaf juni 2021 gaat inzetten. Zo zullen de Adventure of the Seas en de Vision of the Seas gaan varen vanuit de Bahama’s en Bermuda. Nieuwsgierig naar deze cruises? Lees dan zeker Herstart: Welke schepen zijn nu aan het cruisen?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)