Cruiseschip Iona brengt Rotterdam een bezoekje

Het cruiseschip Iona van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises meldde zich donderdagmorgen wederom bij Cruise Port Rotterdam voor een bezoekje, een ‘technical call’. Het schip dat volledig op LNG opereert, zal naar verwachting zaterdag rond 17:00 uur weer vertrekken. Ook half januari en half februari bracht dit nieuwe cruiseschip een bezoek aan Rotterdam, ook zonder passagiers.
Door de coronapandemie wacht het nieuwbouwschip nog altijd op haar eerste passagiers aan boord. Rotterdam verwacht de Iona dit jaar vaker aan de kade. Afgelopen week is bekend gemaakt dat de Iona deze zomermaanden exclusief voor Britse passagiers zal gaan varen. Naast rederij P&O Cruises, zullen ook andere rederijen zoals MSC Cruises, Princess Cruises, P&O Cruises, Fred. Olsen Cruise Lines en ook Viking Cruises weer gaan varen vanuit Groot-Brittannië. Zij doen dit allen voor het eerst sinds maart 2020. Lees hier meer over de Engelse cruises die gaan starten.

Cruises met de Iona zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)