Ook Disney Magic gaat cruises varen voor Britten

Disney Cruise Line heeft zich bij de vele cruiserederijen gevoegd die komende zomer weer gaat varen vanuit het Verenigd Koninkrijk. De Disney Magic zal gedurende een korte periode zogenaamde ‘staycations’ cruises gaan varen. Dit zal het familieschip doen vanuit Britse havens alleen voor inwoners uit het Verenigd Koninkrijk.

Het aanbod bestaat voornamelijk uit 3- en 4-daagse cruises en enkele 5-daagse cruises met vertrek en aankomst in London Tilbury, Newcastle, Liverpool en Southampton. De cruises zullen louter bestaan uit zeedagen. De verwachting is dat deze Disney Magic at Sea cruises in april in de verkoop gaan.

Disney Cruise Line meldt dat voor de cruises diverse gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn geïmplementeerd, rekening houdend met de richtlijnen van de Britse overheid, gezondheidsautoriteiten en medische experts. Dit omvat COVID-19-tests, gezondheidsonderzoeken, gezichtsbedekkingen, verminderde capaciteit, social distancing en verbeterde reiniging.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!