Herstart Celebrity Cruises in Europa met Celebrity Apex in Griekenland

Celebrity Cruises maakt deze zomer een Europese herstart in Griekenland met de gloednieuwe Celebrity Apex. Het tweede schip in de Edge-klasse gaat vanaf 19 juni haar werelddebuut maken. De Apex zal tot september 2021 cruises van 7 nachten varen vanuit Athene. Daarbij worden de Griekse eilanden Mykonos, Rhodos en Santorini, Limassol op Cyprus en Haifa en Jeruzalem in Israël aangedaan. De verkoop van deze cruises start op 30 maart 2021.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!