Mein Schiff Herz verlaat vloot TUI in april 2023

Rederij TUI Cruises maakte naast haar nieuwe winterprogramma 2022/2023 vandaag ook bekend dat cruiseschip Mein Schiff Herz dan de vloot verlaat. In april 2023 maakt het geliefde en oudste schip haar laatste cruise.

Op 6 april 2023 start de laatste cruise vanaf Tenerife die 10 dagen later in Palma de Mallorca zal eindigen (vanaf €1479 per persoon). In de wintermaanden ervoor cruist de Mein Schiff Herz een seizoen langs de Canarische Eilanden, de Kaapverdische Eilanden en de Azoren.

MV Mercury

De Mein Schiff Herz werd opgeleverd in 1997 als de MV Mercury voor Celebrity Cruises. Later in 2008 de Celebrity Mercury genoemd. In 2011 kwam ze in de vloot van het Duitse TUI Cruises. Na een grote renovatie kreeg ze de naam Mein Schiff 2. Doordat echter in 2019 nieuwbouwschip in de vloot kwam bij TUI met de naam Mein Schiff 2 werd de verwarring compleet en kreeg de oude Mein Schiff 2 de naam Mein Schiff Herz. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)