MSC Virtuosa neemt afscheid van Saint Nazaire

Dinsdag verliet de MSC Virtuosa voor de laatste keer de stad Saint Nazaire, waar zij gebouwd is. Na haar oplevering en bouw bij scheepwerf Chantiers de l’Atlantique in Saint Nazaire, Frankrijk, verbleef het schip sinds februari in de Franse havenstad. Het schip van MSC Cruises koerst momenteel naar Antwerpen aldus de radar/scheepsinformatie. Daarna zal zij richting Groot-Brittannië gaan waar het schip voor het eerst zal gaan varen met passagiers met cruises voor Britse gasten.

De MSC Virtuosa zal op 20 mei 2021 haar eerste reis maken met gasten aan boord vanuit Southampton. Dit doet zij met een serie minicruises van 3 en 4 nachten, voordat ze vanaf 12 juni begint met cruises van 7 nachten met drie inschepingshavens in Engeland en Schotland.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!