Vier Holland America Line’s 148e verjaardag met ambassadeur Seth Wayne

Holland America Line bestaat zondag 148 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis wordt o.a. gevierd tijdens een speciale Facebook LIVE event waarbij HAL’s ambassadeur Seth Wayne je meeneemt in de historie, het heden en de toekomst van de rederij met de Nederlandse roots. Hij doet dat samen met de directeur van de Mariner Society (en onofficiële historicus) Gerald Bernhoft. Tijdens de livestream is het mogelijk om vragen te stellen aan het tweetal.

Het Facebook LIVE event start zondag om 19:00 uur Nederlandse tijd. LINK!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!