Binnenkijken op het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean: Odyssey of the Seas

Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International, Odyssey of the Seas, is voor de eerste keer aangekomen in haar nieuwe thuishaven Haifa in Israël. In mei gaat het Quantum Ultra klasse schip haar inaugurele cruises varen. Maar wel exclusief voor inwoners van Israël naar Griekenland en Cyprus. Tot die tijd wordt het schip bevoorraad en maakt het personeel zich vertrouwd met het schip. Het is de eerste keer dat Haifa een cruiseschip van dit formaat ontvangt. Kom mee binnenkijken bij de Odyssey of the Seas, het allernieuwste schip van de rederij!
Binnenkijken bij Odyssey of the Seas

Ter ere van de maiden call in Haifa heeft Royal Caribbean de eerste foto’s vrijgegeven van het interieur aan boord van de Odyssey of the Seas. Het geeft een eerste kijkje in het zusterschip van de Spectrum of the Seas.

Sportief bezig zijn op Odyssey of the Seas

Op de bovenste dekken van het schip zijn tal van voorzieningen voor de actieve cruisereiziger, waaronder de Sky Pad, een virtual reality bungee-trampoline, skydiven bij RipCord by iFly, de FlowRider-surfsimulator en rotsklimmen.

De SeaPlex is de grootste binnen- en buitenactiviteitenruimte op zee met lasergames, botsauto’s, een sportveld, interactieve spellen en de eerste Playmakers Sports Bar & Arcade.

Voor kinderen en tieners zijn er ruimtes die speciaal voor hen zijn ontworpen: respectievelijk Adventure Ocean en Social180. Social180 beschikt ook over een eigen buitenterras, The Patio.  Dit terras is heeft uiteraard uitzicht op de oceaan, spelletjes en hoekjes om te lezen, bij te praten of achterover te leunen.

Zwembaden

De Odyssey of the Seas beschikt over een op het Caribisch gebied geïnspireerde zwembaddek. Hoogtepunten zijn onder meer zwembaden in resortstijl, The Lime & Coconut, een levendige bar met drie verdiepingen, snelle snacks bij El Loco Fresh en North Star, de glazen observatiecapsule die 360 graden uitzicht biedt vanaf 100 meter hoogte.

Restaurants op Odyssey of the Seas

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar is de nieuwe kijk van Royal Caribbean op de Italiaanse trattoria. Het specialiteitenrestaurant serveert met de hand gegooide pizza’s, zelfgemaakte pasta, een compleet charcuteriestation, limoncello, wijnen en meer.

Het nieuwe schip biedt een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden, waaronder Teppanyaki. Dit restaurant met een menu met smaken uit het Verre Oosten zal dit in stijl bereiden. Overigens maakt Teppanyaki haar Noord-Amerikaanse debuut wanneer het schip in november vanuit Zuid-Florida vertrekt.

Wil jij snel weer met Royal Caribbean cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Binnenkijken op het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean: Odyssey of the Seas

 • 25 april 2021 om 08:59
  Permalink

  Vandaag weer genieten van jullie uitstekende nieuwsbrief.
  Erg informatief, prachtige en duidelijke foto’s, en heel sfeervol.
  Wij zijn bezig met het definitief maken van een Cruisereis voor april 2022 en genieten door jullie mooie nieuwsbrief nu al.
  We gaan met 3 gezinnen en ik zal de mailadressen van de andere deelnemers doorgeven zodat ze ook jullie nieuwsbrief kunnen ontvangen.
  Nogmaals dank en complimenten 👍.

 • 26 april 2021 om 20:16
  Permalink

  Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Heerlijk uitkijken naar een volgende cruise 🙂
  Nog veel leesplezier gewenst!

  hartelijke groet,
  Miriam

Reacties zijn gesloten.