Disney Wish krijgt een compleet nieuwe look & feel

Disney Cruise Line heeft laten weten dat haar nieuwste cruiseschip Disney Wish, dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg, een compleet nieuwe look & feel krijgt. Het Disney-ontwerp van het schip dat in 2022 wordt opgeleverd, zal volledig gebaseerd zijn op het thema Betovering.

‘Betovering gaat over het ontsluiten van het wonder in alles wat we doen en ervaren’, zegt Laura Cabo, Portfolio Creative Executive bij Walt Disney Imagineering. ‘Voor de Disney Wish creëren we een ontwerptaal die deze emotionele magie uitstraalt zoals alleen Disney dat kan. Door elke centimeter van dit betoverde schip te voorzien van meer Disney-verhalen en -personages dan ooit tevoren. De Disney Wish wordt een plek waar gezinnen echt een ster kunnen wensen.’

Gouden Eeuw

Walt Disney Imagineers streven ernaar de essentie van betovering vast te leggen door middel van drie designelementen, gebruikmakend van sprookjesachtige kastelen, bossen en dieren en de geest van de zee. Aan boord zal een breed scala aan verhalen vertegenwoordigd zijn, van Disney en Pixar tot Marvel en Star Wars . Disney Wish zal de traditie van de rederij voortzetten om een ​​elegant, klassiek exterieurontwerp – een eerbetoon aan de gouden eeuw van cruisen – in de kleuren van Mickey Mouse te integreren. 

Zoals eerder gemeld zal de boeg van de Disney Wish voor de eerste keer worden opgesierd met kapitein Minnie Mouse. Het achtersteven krijgt een op maat gemaakte sculptuur van Rapunzel. Deze Disney-prinses lijkt de buitenkant van het schip te ‘decoreren’ met haar penseel. Ze krijgt daarbij de hulp van haar kameleonvriend Pascal.

Grand Hall

Ook nieuw is de Grand Hall, een lichte, luchtige en elegante ruimte. Deze verwelkomt gasten als ze voor het eerst op het schip stappen. Dit sprookjesachtige, op een kasteel geïnspireerde atrium bevat gotische, barokke en Franse rococo-invloeden. Aan de voet van een grote trap, onder de gloed van een wensster, staat de personificatie van de wensvervulling zelf: Assepoester.

Disney Cruise Line onthult donderdag 29 april 2021 tijdens een online event meer details over hoe haar nieuwste cruiseschip Disney Wish eruit komt te zien. De grootse onthulling vindt plaats om 18:00 uur Nederlandse tijd op de website van Disney Parks Blog. Klik hier voor de LINK!

Wil jij de magie van Disney ervaren aan boord? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!