Celebrity Beyond wordt groter dan Celebrity Edge en Celebrity Apex

Woensdag heeft Celebrity Cruises tijdens een virtueel event haar derde nieuwe cruiseschip in de Edge-klasse, Celebrity Beyond, onthuld. De Celebrity Beyond wordt een stuk langer (20 meter om precies te zijn) dan haar zusterschepen Celebrity Edge en Celebrity Apex. Er is daardoor o.a. plek voor meer en ruimere publieke ruimtes en 179 extra hutten. Totaal kan de Beyond maximaal 3.258 passagiers huisvesten.

De Celebrity Beyond is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique. Oplevering staat gepland in april 2022. Aan het einde van die maand, op 27 april, staat ook haar maiden voyage gepland vanuit Southampton. Het gaat om een cruise van 11 dagen door West-Europa waarbij o.a. Bordeaux (Frankrijk), Lissabon (Portugal), Sevilla, Malaga, Palma de Mallorca en Barcelona (Spanje) worden aangedaan.

Aansluitend aan haar eerste cruise zal ze diverse mediterrane reizen aanbieden waaronder routes van 10 dagen door de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en routes van 11 dagen naar de Griekse eilanden tot begin oktober. Daarna trekt de Beyond naar Port Everglades waarvandaan ze cruises gaat maken naar de Caribbean. De inaugurele cruises van de Beyond gaan op 28 april 2021 in de verkoop.

Interesse in cruisen met de toekomstige Celebrity Beyond? Vraag een gratis offerte aan bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)