Oceania Cruises gaat in augustus weer varen met de Marina

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het in augustus weer gaat varen met cruiseschip Marina (1.250 passagiers). De herstart begint met cruises naar Scandinavië en West-Europa. De Marina zal haar oorspronkelijk gepubliceerde vaarschema hervatten, te beginnen op 29 augustus 2021 in Kopenhagen.

“Het hele Oceania Cruises-team is verheugd om nu onze focus te verleggen naar het veilig herstarten van onze activiteiten en uiteindelijk onze gasten terug te verwelkomen om de wereld opnieuw te verkennen”, aldus Bob Binder, President en Chief Executive Officer van Oceania Cruises.

Gefaseerde herstartdata voor de rest van de Oceania Cruises-vloot zullen worden aangekondigd en routes zullen worden geëvalueerd op havenbeschikbaarheid en indien nodig aangepast naarmate de afvaartdata nadert.

Nieuwe SailSAFETM-protocollen

Oceania Cruises hanteert een gefaseerde herstart met een wetenschappelijk onderbouwd plan voor een gezonde terugkeer in de vaart. Dit plan beschermt haar gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen. Het SailSAFETM Health and Safety Program creëert meerdere beschermingslagen tegen COVID-19. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke experts, waaronder het Healthy Sail Panel en de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

“Bij Oceania Cruises stellen we gezondheid, welzijn en veiligheid boven alles. Onze gasten, onze bemanning en natuurlijk de vele geweldige, toegewijde mensen die met ons werken op de bestemmingen waar we naartoe reizen, zijn de levensader van ons bedrijf. Daarom zullen we er alles aan doen om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen “, aldus Binder.

Klik hier voor meer details over de SailSAFE-protocollen van Oceania Cruises. Deze protocollen zullen continu worden ontwikkeld en verfijnd met behulp van de laatste beschikbare wetenschap en technologie.

Nieuwe OceaniaNEXT verbeteringen

Als de schepen van Oceania Cruises weer gaan varen, mogen de passagiers zich verheugen op verbeteringen van de culinaire ervaring en service aan boord. Te beginnen met de Marina in augustus 2021.

“Onze gasten hebben lang op dit moment gewacht. We weten dat wanneer onze gasten terugkeren, we ze niet alleen willen verwelkomen op de Oceania Cruises die ze zich herinneren en koesteren, maar ook hun verwachtingen willen overtreffen door de eetervaring te verbeteren. We zullen de komende weken meer informatie over deze ontwikkelingen delen”, aldus Binder.

Van en naar Amsterdam

Wil je mee met Oceania Cruises naar of vanaf Amsterdam? De Marina doet in haar eerste maand van de herstart ook Amsterdam aan, als ontschepings- maar ook als inschepingshaven. Zo eindigt de Marina op 20 september in Amsterdam, op een cruise van 12 dagen met vertrek uit Stockholm (8 september, €2789) naar de Baltische steden rondom de Oostzee. Je ziet o.a. Helsinki, twee dagen St. Petersburg, Tallinn, Riga, Malmo en Oslo. Met de huidige aanbieding krijg je zelfs naar keuze 6 excursies of drankpakket of 600 dollar boordtegoed.

Vanaf Amsterdam start het schip op 20 september 2021. Je vaart in 14 dagen van Amsterdam naar Lissabon (€3219) óf in 26 dagen naar Venetië (€4929). Met de aanbieding krijg je nu naar keuze 8 excursies of drankpakket of 800 dollar boordtegoed. Op de 14-daagse cruise bezoek je o.a. tilbury (Londen), Dublin en Waterford (Ierland), Bordeaux (2 dagen), Le Verdon, Bilbao, Gijon, Vilagarcia en Oporto.

Kan jij niet wachten om weer met Oceania Cruises te varen vanuit Amsterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)