Upgrade voor The Haven op Norwegian Epic bij herstart

Na de aankondiging dat Norwegian Epic vanaf 5 september 2021 weer gaat varen, maakt rederij Norwegian Cruise Line ook de details bekend van de upgrade van het schip.

De Norwegian Epic ontving eind 2020 een uitgebreide renovatie in Marseille, Frankrijk. Hoogtepunt is de renovatie van het The Haven complex aan boord van het schip. In 2010 ging het schip in première met het eerste The Haven complex, een exclusief schip-in-een-schip concept met exclusieve privé voorzieningen op dek 16, 17 en 18.

De renovatie resulteerde in 75 verbeterde en opgewaardeerde suites. Bovendien zijn er vernieuwingen in het The Haven Restaurant, The Haven Courtyard Pool en Sundeck. Norwegian Epic beschikt daarmee over een van de grootste The Haven-complexen in de Norwegian vloot.

“Hoewel we geen verbinding konden maken met onze gasten op zee, hebben we het afgelopen jaar gebruikt om hun terugkeer voor te bereiden door te investeren in onze vloot en ons aanbod aan boord”, aldus Sommer. “Het herontwerp van Norwegian Epic is een bewijs van onze doorlopende toewijding aan buitengewone kwaliteit en het verhogen van de uitmuntende standaard van onze vloot.”

Routes

Norwegian Epic in Miami
Norwegian Epic

De Norwegian Epic vaart vanaf 5 september 2021 tot en met 24 oktober 2021 7-daagse cruises. Vanuit Barcelona cruise je door de Westelijke Middellandse Zee. Je bezoekt bestemmingen in Spanje, Italië en Griekenland.

Nieuwsgierig naar The Haven?

Je cruist bijvoorbeeld vanaf €2394 (p.p bij 2 personen, 8 dagen) in The Haven. Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)