Norwegian Escape komt voor dokbeurt naar Damen Verolme

Het cruiseschip Norwegian Escape zal vrijdagmiddag 30 april (onder voorbehoud) arriveren in het Botlekgebied voor een dokbeurt (2e Werkhaven) bij Damen Verolme. De rederij bevoorraadt het schip uit de Breakaway Plus klasse van Norwegian Cruise Line eerst aan de werfpier. Daarna gaat het schip het dok in voor onderhoudswerkzaamheden. De Escape kwam in de vaart in 2015.

Het 324 meter lange en 41,4 meter brede schip is afkomstig uit het Italiaanse Civitavecchia. Afgelopen zaterdag vertrok de Norwegian Escape vanuit Italië. De verwachting is dat het zusterschip van de Norwegian Joy, Norwegian Bliss en Norwegian Encore tot 22 mei bij Damen Verolme zal verblijven.
Het is nog niet bekend wanneer de Norwegian Escape weer in de vaart komt. Het schip behoort niet tot de eerste schepen van Norwegian Cruise Line die de komende maanden weer zullen gaan varen. Recent annuleerde de Amerikaanse cruisemaatschappij alle geplande cruises van de Norwegian Escape tot en met 10 oktober 2021.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)