AIDA Cruises gaat eind mei weer vanuit Duitsland cruisen

AIDA Cruises heeft donderdag aangekondigd weer te gaan varen vanuit Duitsland. De Duitse cruisemaatschappij gaat vanaf 22 mei 2021 korte cruises aanbieden vanuit Kiel (Sleeswijk-Holstein). De AIDAsol is momenteel gepositioneerd in Noord-Duitsland en klaar voor de herstart. Vanaf 12 mei 2021 start de verkoop van deze cruises. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

Alle cruises voert de rederij uit in overeenstemming met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA Cruises, evenals de toepasselijke wet- en regelgeving. De rederij hanteert voor de nieuwe cruises dezelfde teststrategie voor zowel gasten als bemanningsleden. Deze heeft AIDA de afgelopen periode op de andere cruises gebruikt. De protocollen – getest door SGS Institut Fresenius en bevestigd door classificatiebureau DNV – omvatten een verplichte PCR-test. Ook horen hierbij regelmatige gezondheidscontroles, sociale afstands- en hygiëneprotocollen, medische zorg inclusief testcapaciteit aan boord en andere maatregelen.

Ook rederij TUI Cruises zal gaan starten vanuit Kiel; één dag later op 23 mei 2021.

Cruises van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)