Norwegian Prima gaat bij haar debuut vanuit Amsterdam varen

De Norwegian Prima, het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, zal bij haar debuut in de zomer van 2022 o.a. vanuit Amsterdam gaan varen. Vanaf 17 augustus tot en met 13 september 2022 zal het eerste schip in de Prima-klasse 10-daagse cruises maken vanuit de Nederlandse hoofdstad en Kopenhagen naar Noord-Europa, de Noorse fjorden en de Oostzee.
Aansluitend, op 23 september 2022, zal de Norwegian Prima een 12-daagse transatlantische cruise varen van Southampton naar New York. Daarna start haar Caraibische seizoen met cruises vanuit New York, Galveston, Miami en Orlando. In mei 2023 keert de Norwegian Prima weer terug in Europa voor 10- en 11-daagse cruises vanuit Reykjavik en Southampton.

Klik hier voor meer informatie over de Norwegian Prima.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)