Norwegian Escape donderdag naar Cruise Port Rotterdam voor ‘technical call’

Cruise Port Rotterdam meldt dinsdag op Facebook dat het cruiseschip Norwegian Escape zich donderdagavond 20 mei rond 20:00 22:30 uur zal melden aan de Wilhelminakade in Rotterdam. De Norwegian Escape bezoekt Cruise Port Rotterdam voor een ‘technical call’. Het eerste schip van Norwegian Cruise Line in de Breakaway Plus klasse komt vanaf de scheepswerf van Damen Verolme in het Botlek-gebied. Het ligt daar sinds 30 april voor onderhoudswerkzaamheden. De verwachting is dat de Norwegian Escape vrijdagochtend 21 mei rond 06:00 18:00 uur weer vertrekt. Er zouden o.a. zeetesten gepland staan.
Het is nog niet bekend wanneer de Norwegian Escape weer in de vaart komt. Het schip behoort niet tot de eerste schepen van Norwegian Cruise Line die de komende maanden weer zullen gaan varen. Recent annuleerde de Amerikaanse cruisemaatschappij alle geplande cruises van de Norwegian Escape tot en met 10 oktober 2021.

Interesse in cruisen met Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Norwegian Escape donderdag naar Cruise Port Rotterdam voor ‘technical call’

Reacties zijn gesloten.