Cruisereiziger
Bestemmingen

Silversea Cruises voegt cruises Alaska en IJsland toe vanaf juli 2021

Silversea Cruises vaart vanaf juli 2021 ook naar Alaska en naar IJsland, naast de al aangekondigde cruises vanuit Griekenland en Galapagoseilanden. Vanaf juli 2021 zal de rederij vanuit het Amerikaanse Seattle cruises naar Alaska aanbieden met de Silver Muse. De Silver Shadow vaart rondom IJsland vanaf 30 juli. Dit schip maakt nieuwe IJsland routes rondom het eiland die 10 dagen duren.

“We blijven trots dat we het voortouw nemen bij de gezonde terugkeer van de ultra-luxe cruise-industrie en prijzen het leiderschap van Alaska en IJsland voor het nemen van stappen om de veilige hervatting van het wereldwijde reizen te bevorderen”, zegt Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea.

Alaska

De Silver Muse (max. 600 gasten) maakt deze zomer een aantal 10- en 11-daagse cruises. Door deze langere cruises kan de Silver Muse naar de talloze gletsjers cruisen zoals de Sawyer Glacier en Mendenhall Glacier. Daarnaast bezoekt het ultraluxe schip ook dorpjes zoals Ketchikan, Wrangell, Skagway, Sitka en de hoofdstad Juneau. Gasten kunnen een excursie boeken zoals bijvoorbeeld een helikoptertocht naar een gletsjer, of een walvissafari.

IJsland

De drie rondreizen vanuit Reykjavik bezoeken Grundarfjordur, Isafjordur, Siglufjordur, Akureyri, Husavik, Seydisfjordur en het eiland Heimaey. Aan boord van de kleinere ultra-luxe Silver Shadow (max. 380 passagiers), krijgen gasten de kans om vulkanen en fjorden te bewonderen, over lavavelden te wandelen, getuige te zijn van prachtige watervallen en te genieten van warmwaterbronnen en nog veel meer.

Tijdens Silversea’s cruises in IJsland zijn de excursies inbegrepen inde prijs. Hoogtepunten zijn onder meer een tour van een halve dag vanuit Akureyri, waarbij reizigers de uitgestrekte lavavelden van IJsland, geisers en adembenemende watervallen zullen ontdekken of een ontzagwekkende Puffin Tour vanuit Grundarfjordur, waarbij gasten aan boord gaan van een kleine boot die ze naar een eiland vaart dat bekend staat om zijn grote kolonie nestelende Atlantische papegaaiduikers. Ook is het mogelijk op avontuur te gaan met een terreinvoertuig vanuit Heimae of een onvergetelijke 4×4 gletsjersafari met bezoek aan een ijsgrot te maken.

Bekijk hier alle cruises van Silversea:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)