Harmony of the Seas keert deze zomer terug naar de Middellandse Zee

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip Harmony of the Seas deze zomer terugkeert naar Europa. Het op één na grootste cruiseschip ter wereld gaat vanaf 15 augustus 2021 8-daagse cruises varen in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Barcelona wordt daarbij haar thuishaven. Bestemmingen die de Harmony bezoekt zijn Palma de Mallorca (Spanje), Marseille (Frankrijk), La Spezia (Italië), Civitavecchia (Italië) en Napels (Italië).

Het Oasis-klasse cruiseschip is het derde schip van de Amerikaanse rederij dat de komende maanden in Europa actief zal zijn. Eerder maakte de rederij al bekend dat vanaf volgende maand de Anthem of the Seas vanuit het Verenigd Koninkrijk en de Jewel of the Seas vanuit Cyprus zullen gaan varen.

Wil jij deze zomer cruisen met de Harmony of the Seas in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!