Royal Caribbean kondigt come-back aan in de Verenigde Staten

Royal Caribbean International heeft aangekondigd dat zes van haar schepen in juli en augustus weer zullen gaan varen vanuit de grote Amerikaanse cruisehavens in Florida en Texas. De come-back van Royal Caribbean begint op 2 juli in Miami met Freedom of the Seas die een speciale ‘Fourth of July’ weekendcruise vaart naar Perfect Day in CocoCay.

Vlak na de eerste cruise in Royal Caribbean’s terugkeer naar de Verenigde Staten staat het debuut gepland van de gloednieuwe Odyssey of the Seas, op 3 juli. Het schip zal vertrekken vanuit Fort Lauderdale voor nieuwe 7- en 9-daagse Caribische cruises, snel daarna gevolgd door Allure, Symphony, Independence en Mariner of the Seas. In de komende weken zal de cruisemaatschappij haar plannen aankondigen om tegen het einde van het jaar haar volledige vloot over de hele wereld weer in te zetten. De verkoop van de zomercruises van 2021 is inmiddels van start gegaan.

Steun

“Dit is het. Vakantiegangers kunnen deze zomer eindelijk weer vrij nemen en er echt even tussenuit gaan na wat voor iedereen een uitdagende tijd is geweest. Ik wil onze gasten en reispartners oprecht bedanken voor hun ongelooflijke geduld en begrip in deze zeer moeilijke periode. Voor een groot deel dankzij de succesvolle uitrol van vaccins begint de wereld van avontuur open te gaan en we zijn allemaal verheugd om geweldige vakanties te gaan bieden aan onze gasten. Zij vertellen ons steeds vaker dat ze zich laten vaccineren. Vanaf vandaag is 90% van alle vakantiegangers die bij Royal Caribbean boeken gevaccineerd of van plan om zich op tijd voor hun cruise te laten vaccineren”, zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International.

“We danken ook gouverneur DeSantis van Florida, burgemeester van Miami-Dade County, Daniella Levine Cava, burgemeester van Broward County, Steve Geller en voorzitter van de raad van bestuur van de Canaveral Port Authority Wayne Justice en raadscommissarissen voor hun standvastige steun aan onze industrie en voor het verlenen van toegang tot vaccins aan de duizenden bemanningsleden op onze schepen voor de oostkust. Deze daad van begrip en menselijkheid wordt zeer gewaardeerd en we zijn dankbaar voor hun steun, die de gezondheid en veiligheid van onze gasten, bemanningsleden en de gemeenschappen die we bezoeken mogelijk maakt.”, aldus Bayley.

Overzicht

De volledige zomer line-up van Royal Caribbean:

Amerika

 

Europa

Azië

Schepen die momenteel nog niet varen, zijn:

  • Brilliance of the Seas
  • Enchantment of the Seas
  • Explorer of the Seas
  • Grandeur of the Seas
  • Oasis of the Seas
  • Radiance of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Spectrum of the Seas
  • Vision of the Seas
  • Voyager of the Seas

Wil jij komende maanden weer cruisen met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!