Norwegian Cruise Line doneert $25.000 aan Guy Harvey Ocean Foundation

Ter ere van Wereldoceanendag heeft Norwegian Cruise Line (NCL) $25.000 gedoneerd aan de Guy Harvey Ocean Foundation (GHOF). De rederij kondigde ook aan dat de kunstenaar een op maat gemaakt kunstwerk zal creëren dat de vuurtoren op Great Stirrup Cay, het privé-eiland van de rederij op de Bahama’s, zal omhullen.

De donatie maakt deel uit van een langdurige samenwerking om het bewustzijn over het belang van het behoud van de oceaan te vergroten. Het zal het wetenschappelijk onderzoek van de stichting verder ten goede komen. Het geld wordt o.a. gebruikt voor een uniek programma dat haaien volgt. Het heeft tot op heden nieuwe inzichten opgeleverd over het leven van deze soorten en moedigde meer bescherming aan. De donatie zal ook helpen bij de ontwikkeling en beschikbaarheid van het GHOF-educatief programma, ontworpen om een ​​door de staat gestandaardiseerd curriculum te bieden dat studenten kennis laat maken met de schoonheid van de oceanen en het delicate ecosysteem van de wereld.

Als onderdeel van de samenwerking zullen de afbeeldingen van zeedieren van Guy Harvey, waaronder zeeschildpadden, mantaroggen, dolfijnen en meer, de vuurtoren van Great Stirrup Cay versieren. Deze heeft een hoogte van bijna 30 meter en doet ook dienst als lanceerplatform voor de tokkelbaan van het privé-eiland. Het is bedoeling dat later dit jaar gasten kunnen genieten van dit kunstwerk.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!