Private Dining in The Study voor gasten Regent Suite bij Regent Seven Seas Cruises

Passagiers die aan boord van de Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises verblijven in de Regent Suite hebben de mogelijkheid om te dineren in een, alleen voor hun toegankelijke, privé-eetzaal genaamd The Study. Deze private dining voor gasten van de Regent Suite ligt verscholen tussen twee specialiteitenrestaurants. Regent’s concept biedt een meer intieme dinerervaring aan boord. Zo kunnen gasten van de Regent Suite dineren met maximaal twaalf van hun vrienden en geliefden.

De muren van deze marmeren oase zijn versierd met zeldzame schilderijen en prenten die deel uitmaken van de kunstcollectie van de luxe rederij, in combinatie met een replica open haard en meerdere boekenplanken vol met kunstvoorwerpen. Het middelpunt is een lange tafel, welke is gedekt met Bernardaud Or d’Azur servies, Riedel glaswerk en luxueus ivoorkleurig linnen.

De unieke eetzaal beschikt over een privé-butler. Hij zorgt ervoor dat de dinerervaring past bij elke gelegenheid. Zo past hij de menuselectie van het naburige Prime 7, dat klassieke steakhousegerechten serveert met een moderne flair erop aan. Ook kan er gekozen worden uit het menu van Chartreuse, dat klassieke Franse gerechten serveert met een twist. Voor degenen die liever hun eigen persoonlijke ervaring creëren, kunnen gasten van The Study ook verzoeken dat eventuele gerechten buiten het menu om worden bereid door de Senior Executive Chef.

De Regent Suite

Bovenaan Regent’s nieuwste schepen, Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer, vinden gasten een suite van 412 vierkante meter die overal bovenuit steekt. De Regent Suite is compleet uitgerust met een spa met een privé sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen. Daarnaast biedt het een vrij uitzicht van 270 graden over de boeg van het schip vanaf de veranda. Bovendien heeft het een met glas afgesloten zonnedek op het dak van de brug. Naast een douche is er ook een bubbelbad op het balkon met uitzicht op de oceaan.

Het interieur van deze suite bestaat uit exotisch hout, handgemaakte meubels, Italiaans marmer, kroonluchters, beeldhouwwerken en kunstwerken. De volledig gevulde bar grenzend aan de woonkamer en het zonnedek zorgt voor een onbelemmerd uitzicht op de oceaan.

In de master slaapkamer is het pronkstuk een op maat gemaakt Vividus-bed ter waarde van $ 200.000 van het Hästens-merk op Seven Seas Splendor. Aan boord van Seven Seas Explorer staat het Savoir No 1. bed van $ 150.000. Het Vividus kingsize continentale bed bouwden vier meester-ambachtslieden in 18 maanden in de Hästens-werkplaats in Köping, Zweden. Het heeft een frame van vurenhout, stalen veren en lagen vlechtwerk, paardenstaarthaar en katoenen en wollen tussenvulling.

Naast het luxueuze interieur kunnen gasten in de Regent Suite ook genieten van een persoonlijke butler om alle details van hun ervaring te beheren. Ook een persoonlijke auto met chauffeur en gids in elke haven horen bij het Regent Suite cruiseleven.

Wil jij cruisen in luxe met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!