TUI vloot vanaf eind juli weer volledig aan het varen

Het Duitse TUI Cruises zal eind juli het laatste schip ook weer in de vloot opnemen. De Mein Schiff 3 gaat als 6e schip vanaf Bremerhaven varen. Op 29 juli 2021 vertrekt ze voor een 3-daagse ‘Blaue Reise’  (vanaf €399), zónder stops in havens waar gasten van boord mogen.  Wel zal er een technische stop zijn in Skagen, Denemarken. Vanaf 1 augustus vaart ze een 8-daagse cruise met stops in Gothenburg en Warnemünde, waarbij in de laatste stad gasten zelfstandig op pad mogen. In Gothenburg zijn alleen excursies georganiseerd door TUI Cruises zelf toegestaan.

Mein Schiff 4 langer vanaf Italië

De cruises vanuit Genua, zullen tot eind augustus boekbaar zijn. De Mein Schiff 4 vaart 2 verschillende routes die samen gecombineerd kunnen worden tot een 2-weekse cruise. In de planning staan bijvoorbeeld Civitavecchia (Rome), Palermo, Salerno of Corsica en Cannes. Civitavecchia is de enige stad die elke week bezocht wordt. Een week cruise kost vanaf €899 p.p. in een balkonhut.

Overzicht

Hieronder een overzicht waar de cruiseschepen momenteel varen:

  • Mein Schiff 1 en Mein Schiff 6 vanuit Kiel naar de Oostzee – 5-8 dagen met o.a. Stockholm, Gothenburg of Tallinn.
  • Mein Schiff 5 vanaf Kreta – wekelijks – met mogelijkheid om zelf Griekse bestemmingen te ontdekken.
  • Mein Schiff 2 vanaf Palma de Mallorca – cruises tot 10 dagen door het westelijk deel van de Middellandse Zee.
  • Mein Schiff 3 vanuit Bremerhaven vanaf 29 juli,
  • Mein Schiff 4 vanuit Genua tot eind augustus – wekelijks.

De rederij heeft sinds juli 2020 meer dan 100.000 tevreden gasten aan boord gehad. Met het gezondheidsconcept bewijst TUI Cruises dat veilig en gezond reizen aan boord van de Mein Schiff-vloot ook in tijden van Corona mogelijk is. Bij TUI Cruises hoeven gasten niet gevaccineerd te zijn.

Ben je nieuwsgierig naar deze cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel TUI

Hoe is het cruisen bij TUI Cruises ? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)