Cruisereiziger
Bestemmingen

AIDAluna en Sky Princess op weg naar Nederland

De komende week zullen twee cruiseschepen Nederland aandoen. De AIDAluna en Sky Princess melden zich respectievelijk in IJmuiden en Rotterdam voor een zogenaamde ‘technical call’.

De AIDAluna van de Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises meldt zich maandag 19 juli naar verwachting om 08:00 uur bij de Felison Cruise Terminal. Na een overnachting zet het om 18:00 uur weer koers naar Duitsland. De AIDAluna is afkomstig uit Tenerife.

Woensdag komt de Sky Princess van de Amerikaanse rederij Princess Cruises naar de Holland Amerikakade in Rotterdam. De verwachte aankomsttijd is 08:00 uur. Donderdag om 16:00 uur is het vertrek gepland. Vorig jaar mei was het vierde schip in de Royal-klasse ook al in Rotterdam. Toen ging het om repatriëring van bemanningsleden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “AIDAluna en Sky Princess op weg naar Nederland

  • Hoi Marco,
    Aankomst Aidaluna in IJMUIDEN moet zijn 06.00 LT.

    mvg

Reacties zijn gesloten.