Cruisereiziger
Bestemmingen

Foto’s: Aankomst AIDAluna in IJmuiden

Het cruiseschip AIDAluna arriveerde maandagochtend vroeg, rond 07:00 uur, voor een ‘technical call’ bij de Felison Cruise Terminal in IJmuiden. Het schip van AIDA Cruises is afkomstig uit Tenerife waar het sinds september 2020 voor anker lag samen met 3 andere schepen uit de vloot AIDAmar, AIDAnova en AIDAmira. Na een overnachting zet de AIDAluna om 18:00 uur weer koers naar Duitsland, mogelijk voor een herstart op korte termijn.

Cruiseliefhebber Gé was er maandag vroeg bij en maakte onderstaande mooie fotoreportage van de aankomst van de AIDAluna:

Wil jij weer cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!