Harmony of the Seas als derde schip voor Royal Caribbean in Europa gestart

Zondag 15 augustus is de Harmony of the Seas vertrokken uit Barcelona voor haar eerste cruise vanuit Europa dit seizoen. Daarmee is het Oasis-klasse schip het derde schip dat voor Royal Caribbean Int. in Europese wateren weer aan het cruisen is. Het schip is bezig met een 8-daagse cruise naar Palma de Mallorca, La Spezia, Civitavecchia en Napels.

Eerder deze zomer waren de Jewel of the Seas vanuit Cyprus en de Anthem of the Seas vanuit Southampton gestart.

De Harmony of the Seas is het op één na grootste cruiseschip ter wereld, na de Symphony of the Seas. Het schip heeft een maximale capaciteit van zo’n 6700 gasten. Uiteraard vaart het schip nu met een lagere capaciteit. Bovendien moeten alle gasten boven de 18 gevaccineerd zijn om mee te kunnen cruisen.

Het schip vaart van augustus tot en met oktober 2021 vanaf Barcelona én Civitavecchia. De 8-daagse cruise vanuit Barcelona is beschikbaar vanaf €804, vanuit Civitavecchia €773. Je kunt ook kiezen voor een 4-daagse cruise van Civitavecchia naar Barcelona vanaf €562 (enkel op 28 oktober 2021).

Nieuwsgierig naar de Harmony? Kijk bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)