Video’s: Eerste zeetesten Wonder of the Seas van start

Het volgende grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, is een stap dichter bij haar debuut in maart 2022. Het vijfde Oasis klasse-schip van Royal Caribbean International vertrok vrijdag vanuit Saint-Nazaire, Frankrijk voor haar eerste proefvaart van 4 dagen om o.a. de voortstuwing, het navigatiesysteem, de motoren en meer te testen. Het schip zal diverse bekende functionaliteiten krijgen, maar ook enkele noviteiten in de acht buurten aan boord.

Cruises met Royal Caribbean zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!