Cruisereiziger
Bestemmingen

Semester at Sea start in 2023 in Amsterdam

Semester at Sea heeft bekendgemaakt dat het haar herfstprogramma in 2023 zal starten in Amsterdam. De 105-daagse reis start op 9 september in de Nederlandse hoofdstad en eindigt op 22 december in Tokyo, Japan. De ‘European & Asian Adventure’ route doet 12 landen en 12 steden aan waaronder Spanje, Griekenland, passage van het Suez-kanaal, Jordanië, Oman, India, Maleisië, Vietnam, China, Japan en Zuid-Korea. In het voorjaar van 2022 start de aanmeldprocedure voor deze reis.

Het studieprogramma op zee wordt gegeven aan boord van de World Odyssey. Dit schip vaart onder de naam MS Deutschland tijdens het zomerseizoen voor de Duitse rederij Phoenix Reisen.

Ook het lenteprogramma van 2024 is bekend. ‘Asia, Africa & Europe Exploration’ duurt 107 dagen, waarbij 12 landen en 13 steden worden aangedaan. Inscheping vindt op 5 januari 2024 in Tokyo, Japan. Na stops in o.a. Zuid-Korea, Hong Kong, Vietnam, Maleisie, India, Mauritius, Zuid-Afrika, Ghana, Marokko en Ierland is het Duitse Bremerhaven op 20 april 2024 de eindbestemming. In de zomer van 2022 start de aanmeldprocedure.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!