Video: Upgrade expeditieschepen Oceanwide Expeditions

De Nederlandse expeditierederij Oceanwide Expeditions ligt ook sinds maart 2020 stil met haar vloot. Sinds de lockdown heeft de rederij zich gericht op het updaten van al haar schepen. vanwege de sluiting van de wereld, kregen de schepen afgelopen maanden onderhoud in Nederland.  De Plancius ontving na 45 jaar trouwe dienst een nieuwe motor. Daarnaast werden ook andere technologieën aan boord gebracht, ten behoeve van COVID-19 maatregelen. In de video zie je de Hondius en de Plancius:

 

Nieuwsgierig naar de Oceanwide expeditiecruises? Kijk bij:

Waterproof Cruises & Expeditions

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)