Fotoreportage: Vertrek World Voyager uit Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam had dit weekend de primeur, de komst van het eerste cruiseschip met passagiers in Nederland sinds de noodgedwongen cruisestop vanwege de coronapandemie. Zaterdagavond rond 19:30 uur arriveerde het luxe expeditieschip World Voyager van de Duitse cruisemaatschappij Nicko Cruises bij de cruiseterminal. Zondag aan het begin van de middag vertrok het weer, op weg naar het Franse Honfleur.

Rian (zie ook Ship Photography in the Netherlands) en Gé waren aanwezig bij het vertrek van de World Voyager in Amsterdam en IJmuiden en maakten de volgende foto’s (dank!):

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!