Gratis naar het Cruise Event in Den Haag en Antwerpen

Op 23 & 24 oktober vindt het Cruise Event plaats in de Fokker Terminal Den Haag en op 6 en 7 november 2021 vindt het Cruise Event plaats in de de Waagnatie in Antwerpen.

Het Cruise Event vertegenwoordigt vele cruise rederijen, elk met hun eigen identiteit. Zo verschillen zij in capaciteit, aantal sterren en faciliteiten aan boord. De ene rederij biedt een formele ambiance, terwijl anderen juist toegespitst zijn op avontuur en cultuur. Dit is onder andere herkenbaar in het aanbod van de bestemmingen en excursies. Net als de talrijke verschillende hotels en resorts, onderscheiden cruiseschepen zich ook van elkaar en spreken zij ieder een eigen doelgroep aan.

Welke bij u past ontdekt u tijdens deze beurs!

Gratis tickets

Lezers van Cruisereiziger mogen gratis naar het Cruise Event in Den Haag en/of in Antwerpen!

 •  23 & 24 oktober I Locatie Fokker Terminal in Den Haag.
 •  06 & 07 november I Locatie Waagnatie Antwerpen.

Hoe koop je deze tickets?

Ga naar www.reis-events.nl

Klik op in winkelmand: Kortingscode CR2021 invullen en op toevoegen klikken. Geef aan hoeveel personen je komt, klik op doorgaan naar afrekenen. Vul je gegevens in, klik op bestelling plaatsen en ontvang je gratis bewijs in je mail.

Geen mail ontvangen? Check je spam of ongewenste mail even.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Gratis naar het Cruise Event in Den Haag en Antwerpen

 • 25 september 2021 om 14:14
  Permalink

  Beste,
  Wij willen terug gratis naar de beurs zoals vorige jaren.
  We zijn verwoed cruisers en hongerig naar de volgende cruis na het vervloekte corona.
  Komen graag naar de beurs in Den Haag,maar eveneens in Antwerpen.

 • 25 september 2021 om 14:19
  Permalink

  De beurs is een echte aanrader voor de cruiser en niet cruiser.Je maakt er kennis met de verschillende rederijen en hun vloot.
  Op verschillende momenten en zalen krijg je veel info over geplande reizen,interessante dia en filmvoorstellingen,en dit allemaal in een ongedwongen sfeer.Je laat alles even bezinken met een lekker glaasje en hapje.Meer dan de uitstap waard

 • 13 oktober 2021 om 17:12
  Permalink

  Ik onderschrijf Dirk Beeckman opmerking t.a.v. deze Cruise Beurs i.s.m. het Verre Reizen Event, temeer de locatie prima bereikbaar is met bus HTM lijn 28 vanaf Den Haag Centraal en gratis parkeergelegenheid is. De beurs vult de leemte na het annuleren van de Vakantiebeurs in Utrecht dit jaar en geeft de bezoeker de kans o.a. Cruise info te vergaren waarin de voormalige hangaar diverse standhouders acte de présence geven.

Reacties zijn gesloten.