Win een cruise op de Costa Toscana bij Makro Reizen

Makro Reizen verloot in een winactie 10 Middellandse Zee cruises voor 2 personen aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises: de 4*+ Costa Toscana! Daarnaast maak je kans op één van de 25 reischeques t.w.v. € 50,-. De Costa Toscana is een nieuw “groen” schip dat momenteel in aanbouw is. De Toscana zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) en zal debuteren in december 2021. Gedurende 2022 zal Costa Toscana zevendaagse cruises in de westelijke Middellandse Zee maken.

Wat win je?

Je maakt kans op één van de 10 Middellandse Zee cruises voor 2-personen met vertrek op 5 maart 2022 uit Savona inclusief vliegreis. Je verblijft in een luxe balkonhut (twee maal te winnen) of binnenhut (8 maal te winnen), beide voor 2 personen. De reischeque kun je gebruiken voor iedere reis die Makro Reizen in haar aan bod heeft.

Wat moet je ervoor doen?

Schrijf je vóór 14 oktober 2021 in voor de actie op de site van Makro Reizen waarmee je automatisch kans maakt op één van de gratis cruises of reischeques.
Inschrijven is verplicht om kans te maken op één van prijzen. De voorwaarden lees je uiteraard ook op de site van de winactie.

Ga hier naar de site van Makro Reizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)