Aankomsten van cruiseschepen deze week in Nederland! (week 39)

Wat fijn dat er nu regelmatig cruiseschepen naar Nederland komen! Deze week (26 september – 3 oktober 2021) komt één cruiseschip.

Amsterdam

Amsterdam verwacht op donderdag 30 september 2021 de Vasco da Gama (219 meter, maximaal 1260 passagiers) aan de kade vanaf 12.00 uur. Dit schip is een oude bekende van veel Holland America Line liefhebbers; het is de oude Statendam die in november 2015 de HAL vloot verliet. Daarna ging het schip naar P&O Australië, vervolgens naar Cruise & Maritime Voyages en sinds vorig jaar is het schip in handen van Nicko Cruises.  Het schip is sinds 2015 vooral in de publieke ruimtes vernieuwd. Nicko Cruises heeft de hutten verder vernieuwd.
Op vrijdag 1 oktober vertrekt de Vasco da Gama weer, om 14;00 uur. Ze komt volgend jaar pas weer terug. In de winter vaart het schip naar de warmere zonbestemmingen zoals naar de Canarische Eilanden.
Miriam zal aan boord gaan in Amsterdam om het schip in 24 uur te verkennen. Heb je vragen of wil je graag iets weten over de Vasco da Gama of Nicko Cruises? Mail naar info@cruisereiziger.nl of stuur een Facebook/Instagram berichtje!
Nieuwsgierig naar dit mooie schip? Bekijk de cruises bij:
Captain Cruise
Welkom in Nederland!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)