Welkom Amera in Amsterdam!

Passenger Terminal Amsterdam ontving vanmorgen de Amera (205 meter, max. capaciteit 835 passagiers) aan de kade van 07.00-14.00 uur. Ken je dit schip nog? De Amera is namelijk de ex-Prinsendam die op 1 juli 2019 in die hoedanigheid afscheid nam van haar laatste gasten in Amsterdam. Daarna is het schip verbouwd door Phoenix Reisen met onder andere vernieuwde hutten en lounges (bekijk hier de fotoreportage). Alle 580 cruisereizigers en  zijn net als de personeelsleden, gevaccineerd op deze reis. Het schip heeft een route gemaakt langs de West kust van Europa en arriveert morgen weer in Bremerhaven.

Wij kregen enkele foto’s toegestuurd van de Amera en bovenstaand een foto van Passenger Terminal Amsterdam. Dank!

Bij vertrek werd het schip uitgezwaaid door Joke in IJmuiden, dank!

Heb je ook mooie foto’s? Laat het ons weten via een berichtje Facebook, Instagram of een mail naar info@cruisereiziger.nl

Ben je nieuwsgierig naar dit schip? Bekijk de cruises bij:
Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)