Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Fotoreportage: Oosterdam en Rotterdam voor de Nederlandse kust

Scheepsspotter en cruiseliefhebber Patrick was afgelopen zaterdag in een boot gestapt richting de cruiseschepen Oosterdam en Rotterdam van Holland America Line. Zij liggen momenteel voor anker tussen Scheveningen en Katwijk. Beide liggen te wachten op hun eerste inzet na de COVID-pandemie.

Hartelijk dank aan Patrick en geniet van de foto’s!

 

Oosterdam

 

Rotterdam

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)