Silversea onthult commercial: It’s Time!

Ultra-luxe cruisemaatschappij Silversea Cruises heeft haar eerste internationale tv-commercial gelanceerd, die nieuwsgierige reizigers inspireert om de wereld te herontdekken. Als onderdeel van een reclamecampagne die gedrukte, digitale en sociale media omvat, zal de 30 seconden durende televisiespot vanaf 27 september 2021 verschijnen in Amerika, Engeland en daarna in andere delen van de wereld.

De tv-commercial, bedacht door Silversea’s Global Creative Director José M. Vuolo en gemaakt door ACNE Milan nodigt nieuwsgierige reizigers uit om de wereld te herontdekken met een hernieuwde passie. Silversea-medewerker en wereldberoemde fotograaf Steve McCurry, treedt op als de hoofdrolspeler van de commercial. Hij doet een beroep op kijkers om hun verlangen te omarmen om opnieuw contact te maken met de authentieke schoonheid van de wereld. Vanuit zijn suite aan boord van de ultraluxe Silver Spirit schrijft McCurry een open uitnodiging, geadresseerd aan “To the Curious”, waarin hij schrijft: “Aan iedereen die ernaar heeft verlangd om te reizen: het is tijd. De wereld gaat weer open. Open tot de wereld.”

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)