Eerste cruiseschip voor nieuwe cruiseterminal Istanbul

Seadream II had de eer om vorige week op 1 en 2 oktober 2021 als eerste cruiseschip de nieuwe Galataport Istanbul Terminal, de cruiseterminal in Istanbul, te bezoeken. Seadream II liet haar passagiers ontschepen en inschepen voor een nieuwe cruise. Ultraluxe schip Seadream II is van rederij Seadream en biedt op haar kleine intieme jachten exclusieve cruises aan.

Nieuwe cruiseterminal

De cruiseterminal is de laatste jaren opgeknapt tot een gebied met hotels, winkels en een ondergrondse cruiseterminal. De kade kan maximaal 3 schepen ontvangen en maximaal 15.000 passagiers. Ook is de terminal zo uitgerust dat de grootste cruiseschepen (Oasis-klasse schip tot 8000 gasten/personeel aan boord) aan kunnen meren.

 

Seadream II is inmiddels weer op weg op een cruise met daarin havens als Nessebar, Limnos, Mykonos, Milos en Hydra.
Bekijk welke cruises nog meer Istanbul bezoeken:
Alle foto’s zijn afkomstig van Galataport Istanbul

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)