MSC Seashore wordt gedoopt op privé-eiland van MSC Cruises

MSC Cruises heeft donderdag onthuld dat haar laatste vlaggenschip, MSC Seashore, zal worden gedoopt op Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahama’s op 18 november 2021. Het wordt de eerste naamceremonie van een cruiseschip die op een privé-eiland zal plaatsvinden. Het evenement zal worden bijgewoond door reisadviseurs, media en belangrijke stakeholders van de Mediterrane cruisemaatschappij.

De Italiaanse actrice Sophia Loren doopt de MSC Seashore. Zij is de doopmoeder die ook alle andere nieuwbouwschepen van MSC Cruises doopte. De festiviteiten, waaronder een gala diner en live entertainment, zullen plaatsvinden zowel aan boord van het 16e schip in de vloot als op het eiland. Het schip zal dan ook de gehele nacht aangemeerd blijven.

De doop van de MSC Seashore betekent de formele inauguratie van Ocean Cay MSC Marine Reserve. Dat eiland opende eind 2019, maar MSC sloot kort daarna alweer Ocean Cay vanwege de coronapandemie. Sinds die tijd is er verder gewerkt op het eiland en zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd.

Op 20 november 2021 start de MSC Seashore aan haar inaugurele 8-daagse cruise vanuit haar nieuwe thuishaven Miami. MSC Seashore is het derde MSC Cruises-schip dat in de Verenigde Staten zal varen. Het bedrijf biedt een reeks cruises van verschillende lengtes aan. Van minicruises, reguliere afvaarten van 7 nachten tot langere cruises van 8 nachten en 11 nachten.

Wil jij varen met het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Seashore? Vraag een gratis offerte aan bij:
MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!