Seabourn trekt deze winter naar Canarische Eilanden

Seabourn gaat deze winter naar de Canarische Eilanden. In februari 2022 start het schip Seabourn Encore met 11- en 12-daagse cruises naar eilanden zoals Madeira, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Tijdens deze cruises ontdek je meerdere eilanden met een luxueus varend boetiekhotel.

Seabourn Encore is een van de moderne boetiekschepen van luxerederij Seabourn. In februari en maart maakt het schip vanuit Lissabon een aantal cruises van 10 of 11 dagen, naar verschillende eilanden. Bestemmingen voor de Seabourn Encore zijn Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira. De Canarische Eilanden worden beschouwd als een brug tussen vier continenten, en dus als een belangrijk navigatiepunt. Elk van de acht eilanden in de archipel heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de natuur als de belangrijkste attractie. Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Terwijl het schip zuidwaarts vaart kan je genieten van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square, een luxe-ontbijt op het teakhouten dek, een relaxerende massage, een zen-moment in het bubbelbad —met zicht op de oceaan—, een afternoon tea, een gastronomisch diner of champagne en kaviaar op het balkon van je suite. Aan boord van Seabourn Encore zijn vijf diverse restaurants en alleen maar suites met terras. Bovendien is Seabourn ultra all-inclusive.

Routes

De Seabourn Encore bezoekt op elke cruise de eilanden Madeira, La Palma, Gran Canaria en Lanzarote. Daarnaast bezoekt het schip afwisselend Tenerife en de niet vaak bezochte eilanden La Gomera en/of El Hierro.

  • 19 februari 2022 vanuit Lissabon – 10 dagen – naar Tenerife, La Gomera – vanaf €4699 (balkon suite)
  • 1 maart 2022 vanuit Lissabon – 11 dagen – naar Tenerife, El Hierro  – vanaf €4299 (balkon suite)
  • 22 maart 2022 vanuit Lissabon – 11 dagen – naar El Hierro, La Gomera – vanaf €4899 (balkon suite)

Positioneringsreis

Op 2 april zet Seabourn Encore dan koers van Lissabon via Menorca en Malta naar de Griekse Eilanden, een cruise van 15 dagen. Na deze cruise blijft het schip het gehele seizoen in de Oostelijke Middellandse Zee. Cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden, voor een extra lange vakantie.

Bekijk deze cruises:

Nijlcruise Deluxe

Cruise van Italië naar Rio de Janeiro

Op ontspannende Griekse Eilanden cruise op boetiekschip!

12-daagse Hurtigruten reis langs Noorse kust met ANWB

Expeditiecruise Noorse Kust & Bereneiland Walvissafari vanuit Vlissingen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)