Cruisereiziger
Benoemingen

Nieuwe voorzitter voor Princess Cruises

Carnival Corporation heeft vandaag John Padgett aangekondigd als nieuwe voorzitter van Princess Cruises, met onmiddellijke ingang. Als voorzitter zal Padgett toezicht houden op alle prestatie- en operationele functies van Princess Cruises, dat inmiddels uit 14 schepen bestaat die cruisegasten naar bijna 400 bestemmingen over de hele wereld per jaar vervoeren. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Jan Swartz, groepsvoorzitter van Holland America Group, waartoe de merken Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn en P&O Cruises Australia van het bedrijf behoren. Swartz was sinds 2013 voorzitter van Princess Cruises en begeleidde de strategische groei van het merk.  Zij werd in december 2020 groepsvoorzitter waardoor Princess Cruises geen eigen voorziter meer had.

Sinds juli 2014 is Padgett Chief Experience and Innovation Officer voor Carnival Corporation, verantwoordelijk voor innovatie, ontwikkeling, creatie en operationele integratie van gastenervaringen. . In zijn nieuwe rol zal Padgett ook de leiding behouden over de innovatie-eenheid van het bedrijf.

Medallion Class

Specifiek voor het merk Princess Cruises is Padgett een belangrijke speler geweest in de ontwikkeling en implementatie van de Princess MedallionClass®-ervaring die een meer gepersonaliseerde, vereenvoudigde en verbonden ervaring aan boord biedt.  Dit omvat de creatie en ontwikkeling van het bekroonde draagbare Medallion® en het OCEAN®-platform.

“John is het brein achter ons ultramoderne OCEAN-platform en speelde een sleutelrol in de transformatie van onze vloot, waarbij hij nauw samenwerkte met Princess-teamleden in vrijwel elk gebied van onze operatie om de MedallionClass-ervaring voor al onze gasten mogelijk te maken,” zei Swartz. “Johns visie, gedrevenheid en prestaties, gecombineerd met zijn toewijding om de beste gastervaring in de branche te bieden, hebben ertoe bijgedragen dat Princess tot ver in de toekomst succesvol kan zijn.”

Voordat hij Chief Experience and Innovation Officer werd voor Carnival Corporation, werkte Padgett 18 jaar bij Walt Disney Parks and Resorts, waar hij het voortouw nam bij de uitvinding, ontwikkeling en implementatie van innovaties voor gastbetrokkenheid, waaronder de MagicBand, FastPass+ en Disney’s Magical Express.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)