Oceania Cruises vaart weer met 2 schepen in Europa

Sinds maandagavond is Oceania Cruises weer terug in de vaart met een tweede cruiseschip uit haar vloot. Na de Marina (eind augustus) heeft nu ook de in 2019 gerenoveerde Riviera haar cruise-activiteiten herstart.

De allereerste cruise van het schip uit 2012 is een 11-daagse reis vanuit het Griekse Pireaus (in plaats van de oorspronkelijke inscheping in Istanboel) naar het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Naast de Griekse eilanden Santorini, Patmos, Rhodos en Katakolon worden ook Dubrovnik (Kroatië), Bari en Ravenna (Italië) aangedaan. Het Italiaanse Triest is de eindbestemming.

Na diverse cruises in de Middellandse Zee maakt de Riviera in november de trans-Atlantische oversteek. Vanaf december zal de Riviera (65.000 brutoton) vervolgens reizen naar de Caribbean maken vanuit Miami. Bestemmingen die het schip tijdens het winterseizoen bezoekt, zijn o.a. Mexico, Belize, St. Maarten en Barbados.

De herstart van de Insignia staat gepland op 21 december 2021 vanuit Miami met de 6 maanden durende “Around the World in 180 Days”-cruise. De Sirena begint op 21 januari 2022 in het Caribisch gebied, de Regatta op 5 februari 2022 in Polynesië en de Nautica op 1 april 2022 in de Middellandse Zee.

Wil jij weer cruisen met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!