Cruisereiziger
Eemstocht

Start Eemstocht AIDAcosma met 1 dag uitgesteld

Vanwege de verwachte slechte weersomstandigheden is de Eemstocht van het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises, AIDAcosma, met 1 dag uitgesteld, naar zaterdag 23 oktober 2021. De start op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg zal volgens WSA Ems-Nordsee, die versperringen in de vaart aankondigt, naar verwachting om 01:00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn.

De passage van de Jann-Berghaus-Brücke in Leer staat op 23 oktober 2021 rond 9:00 uur op het programma. Waarschijnlijk zal het tweede LNG schip in de Helios-klasse om 15:00 uur door de Gandersum Ems-kering gaan.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!