Cruisereiziger
Bestemmingen

Routes van vernieuwde Paul Gauguin in 2023

Paul Gauguin Cruises heeft haar programma van 2023 bekend gemaakt. Zes unieke routes geven gasten de kans om de wonderen van de Zuid-Pacifische Zee te ontdekken aan boord van een totaal gerenoveerd schip.

De routes variëren van 8 tot 17 dagen en ontdekken Tahity, de Genootschapseilanden(Society Islands), de afgelegen eilandengroep Marquesas, Tuamotus, Tonga, Cook en de Fiji Eilanden. Tijdens deze cruises kun je zwemmen, duiken, kayakken, suppen en snorkelen op één van de idyllische plekken. Aan boord vind je een zeer hoog service niveau en culinaire menu’s die geïnspireerd zijn door de Polynesische cultuur. Een traditionele Polynesische barbecue op privé eiland Motu Mahana maakt de cruises onvergetelijk.

  • Van Fiji naar Bali: verken 7 landen (Vanuatu, Solomons, Papua Nieuw Guinea, Australië, Oost-Timor en Indonesië) op deze unieke langere cruises – 2 afvaarten van 17 dagen – vanaf €4.910.
  • Fiji, Tonga, Cook & Genootschapseilanden (Society Islands): witte zandstranden, lagoons en atollen  – 2 afvaarten 15 dagen of 13 dagen – vanaf €5.120
  • Tahiti & de Society Islands: Frans Polynesië in al haar rijkdom – 14 afvaarten van 8 dagen – vanaf €2.140
  • Marquesas, The Tuamotus & Genootschapseilanden – 6 cruises van 15 dagen – vanaf €5.520

Paul Gauguin

Het schip Paul Gauguin, met 166 hutten voor 332 gasten, is speciaal ontworpen om te varen in de ondiepere wateren van Polynesië. Het nieuwe interieur aan boord geeft de sfeer weer van de Zuid Zee en haar eilanden. Alle hutten en publieke ruimtes zijn in februari 2021 gerenoveerd met onder andere diepwarm hout, plantmotieven, de kleuren groen en blauw. Geïnspireerd door haar Polynesische bestemmingen die het schip bezoekt.

 

Ben je nieuwsgierig naar deze cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:
Yacht Cruise Company

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger