Royal Caribbean lanceert 275-daagse wereldcruise

Royal Caribbean International heeft woensdag haar eerste ‘Ultimate World Cruise’ bekendgemaakt. Het betreft een 275-daagse wereldreis die alle 7 continenten, 150 bestemmingen in 65 landen en 11 wereldwonderen bezoekt. De Serenade of the Seas gaat deze langste en meest uitgebreide wereldcruise varen vanuit Miami op 10 december 2023 tot en met 10 september 2024.

Tijdens deze bijzondere reis zullen 57 bestemmingen worden aangedaan die nieuw zijn voor de Amerikaanse cruisemaatschappij. Hoogtepunten zijn onder meer de stops in Casablanca (Marokko) Qaqortoq (Groenland) en Shimizu (Japan) – de toegangspoort tot de berg Fuji. Passagiers kunnen tijdens de tocht veel wereldwonderen ervaren, van Machu Picchu in Peru tot de Taj Mahal in India, en verschillende culturen en kusten ontdekken in alle uithoeken van de wereld.

“Dit is de wereldcruise van de wereldcruises”, zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Meer dan ooit hebben mensen het besluit genomen om de wereld rond te reizen en de verloren tijd in te halen. Royal Caribbean maakt dat waar met de ultieme vakantie voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en met ons de hele wereld willen proeven, dansen en dromen. Tegen reizigers die zich afvragen waar ze nu heen moeten, zeggen we….overal.”

Vanaf vandaag is de ‘Ultimate World Cruise’ (telefonisch) boekbaar. Het is ook mogelijk om 1 (of meerdere) van de volgende 4 segmenten te kiezen – Amerika en Antarctica, Azië-Pacific, de Midden-Oosten-Middellandse Zee en Noord-Europa. In het laatste segment zal ook Amsterdam worden aangedaan. De Serenade of the Seas wordt maandag 19 augustus 2024 in onze hoofdstad verwacht.

Interesse in cruisen met Royal Caribbean International? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!