Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Seven Seas Explorer begint herstart seizoen vanuit Triëst

Seven Seas Explorer heeft voor het eerst weer luxereizigers aan boord mogen verwelkomen. Enthousiaste gasten stapten op 15 oktober 2021 in Triëst, Italië, aan boord van het schip. De Seven Seas Explorer staat overigens bekend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd.

Seven Seas Explorer is het tweede schip van de Regent Seven Seas Cruises-vloot dat is teruggekeerd, naast het nieuwste schip Seven Seas Splendor, dat sinds 11 september 2021 van een succesvol inaugureel seizoen geniet. Beide varen met het aangescherpte SailSAFE™ Health and Safety Programma van de cruisemaatschappij – dat een percentage van 100% zowel gevaccineerde gasten, als bemanning omvat.

“Het is echt geweldig om terug te zijn aan boord van Seven Seas Explorer. Daarnaast is het fantastisch om te zien dat onze gasten weer getrakteerd mogen worden op de ongeëvenaarde Regent ervaring,” zei Jason Montague, president en CEO, Regent Seven Seas Cruises aan boord van Seven Seas Explorer. “Onze bemanning heeft uitstekend werk verricht bij de voorbereiding van de terugkeer van het schip, met service zo naadloos, dat het voelt alsof we nooit weg zijn geweest.”

Onder leiding van kapitein Rosario Vasta, cruiset Seven Seas Explorer door de Adriatische en Middellandse Zee op een route van 8 nachten waarbij Ravenna, Italië; Zadar, Kroatië; Dubrovnik, Kroatië; Bari, Italië; Corfu, Griekenland; Taormina, Italië; en Sorrento/Capri, Italië worden bezocht. Op 23 oktober komt het schip aan in Rome, Italië, waarna het verder zal varen naar Zuid-Europa voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt naar Miami, Florida voor een seizoen in het Caribisch gebied van half november tot maart 2022.

Vanuit Miami en Barcelona

De volgende schepen die weer gaan varen zijn Seven Seas Mariner vanaf 18 december 2021 en Seven Seas Navigator vanaf 6 januari 2022. Beide schepen zullen varen vanuit Miami, Florida. Seven Seas Voyager, het laatste schip van Regent dat terugkeert in de vloot, vaart vanaf 15 februari 2022 vanuit Barcelona, Spanje.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma

Tijdens maanden dat de rederij niet kon varen, heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op haar bestaande uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten. Dat bestaat uit een robuuste en wetenschappelijk ondersteunde strategie die meerdere lagen van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma werd ontwikkeld onder begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke deskundigen, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

Via RSSC.com/HealthSafetyProtocols kunnen gasten en reispartners een overzicht vinden van de huidige vereisten om te mogen varen met Regent – waaronder het vereiste dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn.  Dit protocol levert volgens de cruisemaatschappij een unieke, veilige en gezonde cruise-ervaring op. Deze en andere vereisten blijven van kracht tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast. Regent zal de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten houden om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen.

Geniet ook van ultieme luxe op zee met Regent Seven Seas Cruises. Bekijk ze bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij Regent Seven Seas Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)