Cruisereiziger
2023Bestemmingen

Zeven Celebrity Cruises schepen in 2023 in Europa

Voor het seizoen 2023 brengt Celebrity Cruises zeven cruiseschepen naar Europa, waaronder de Celebrity Apex vanuit Amsterdam. Net als in 2022 zal de Apex haar thuishaven in Amsterdam hebben vanwaar ze onder andere regelmatig naar de Noorse Fjorden vaart op een 8- of 10-daagse cruise, maar ook naar de Baltische Staten, Ijsland en Britse Eilanden.

Daarnaast varen ook de Celebrity Beyond en Edge, Celebrity Silhouette en Refelection, Celebrity Constellation en Celebrity Infinity. Daarmee heeft brengt de rederij de drie Edge-klasse schepen allemaal naar Europa. De cruises van 5- tot 14 dagen doen meer dan 45 overnachtingen in bestemmingen in 11 verschillende steden.

“Met alle drie onze toonaangevende Edge-schepen die in Europa varen, aangevuld met vier extra prachtige schepen in onze vloot, zal Celebrity het continent bevaren in ongeëvenaarde luxe. Van onze nieuwe, opwindende routes en onze terugkeer naar enkele van de meest populaire steden ter wereld. We kijken er echt naar uit om de cultuur en charme van deze regio met onze gasten te delen,” aldus Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises.

Hoogtepunten

Voor het eerst zal een Celebrity schip weer Egypte bezoeken sinds 2012. De nieuwe 11-daagse cruise van Celebrity Apex gaat naar Israël, Egypte en de Middellandse Zee. Bovendien zal Celebrity Beyond ook haar tweede seizoen in Europa doorbrengen.

  • Celebrity Silhouette cruist vanuit Southampton naar Noord-Europa
  • Celebrity Constellation vaart vanaf de nieuwe cruiseterminal vanuit Ravenna in de Middellandse Zee.
  • Celebrity Infinity maakt 10-daagse cruises vanuit Lissabon langs de kust van Portugal en Spanje.
  • Vanuit Piraeus (Athene) varen de Constellation en ook Infinity voor een serie cruises in de Oostelijke Middellandse Zee.
  • Celebrity Reflection zal langer blijven bij de Griekse eilanden zoals Myknos, Santorini en Rhodos.

Bij elke cruise zijn wifi, drankjes en fooien bij de prijs inbegrepen.

Bekijk alle cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)