Carnival Cruise Line doopt Mardi Gras in Port Canaveral

Zaterdag 23 oktober 2021 doopte de Amerikaanse rederij Carnival Cruise Line haar nieuwste schip Mardi Gras. Doopmoeder Kimberley Jiminez, Miss Universe namens de Dominicaanse Republiek, wenste het schip een behouden vaart in het Engels en Spaans. Tijdens de ceremonie vond de vlaggenparade plaats met 120 vlaggen die de nationaliteiten van alle Carnival personeelsleden lieten zien.

“De naamgevingsceremonie van vandaag van ons vlaggenschip Mardi Gras, de eerste in de branche sinds onze herstart, betekent veel voor ons. We streven ernaar om onze hele vloot in het voorjaar van 2022 weer in gebruik te nemen”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Lijn. “Dit schip was geweldig tijdens haar pre-inaugurele seizoen. De viering van vandaag met onze Chief Fun Officer Shaq, onze meter Kimberly en zoveel speciale gasten was buitengewoon verheugend en emotioneel.”


Mardi Gras is het eerste cruiseschip dat in Amerika vaart voortgedreven door het duurzamere vloeibaar aardgas (LNG). Eind 2020 bezocht het imposante schip Rotterdam nadat het schip werd opgeleverd door scheepsbouwer Meyer Werft. De Mardi Gras biedt met haar 180.000 ton elke week cruises aan maximaal 5100 gasten vanuit Port Canaveral. Ze vaart naar afwisselend het oostelijk deel of het westelijk deel van het Caribisch gebied. Een absoluut hoogtepunt is de kleine achtbaan die op het achterdek is aangelegd.

Ben je ook nieuwsgierig naar de Mardi Gras? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)