Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Crystal Endeavor ontmoet Crystal Serenity in de Bahama’s

Zondag 24 oktober 2021 vond een historische ontmoeting plaats voor 2 schepen uit de vloot van ultraluxe rederij Crystal Cruises. De gloednieuwe Crystal Endeavor ontmoette Crystal Serenity voor de kust van de Bahama’s.

Crystal Endeavor is momenteel op haar eerste officiële cruise vanuit Miami, terwijl Crystal Serenity bezig is met een cruise naar de Bahama’s ook vanuit Miami. Na de ontmoeting vervolgt Crystal Endeavor haar weg terug naar Miami om vervolgens naar Antarctica te gaan. Daar zal ze in het winterseizoen 12-20 daagse expeditiecruises maken. Crystal Serenity blijft deze winter in het Caribisch gebied.

Antarctica

De kleinere Crystal Endeavor, 200 gasten, werd afgelopen jaar opgeleverd en omvat onder andere een Japans restaurant aan boord, een solarium met veel ramen voor, suites en een verhouding personeel/gasten van 1 op 1. De rederij vliegt voor de Antarctica cruises haar gasten rechtstreeks in vanuit Miami naar Ushuaia, Argentinië. Bovendien ontvangen gasten in beide bestemmingen een hotelovernachting voordat hun expeditiecruise vertrekt.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief bij Crystal Cruises, alsook saunabezoek, drankjes (ook in de hut) en alle maaltijden, inclusief de specialiteitenrestaurants.

Bekijk de cruises bij:

Nog niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)