MSC Cruises maakt route bekend voor MSC Bellissima in Saoedi-Arabië

MSC Cruises heeft de routes bekendgemaakt van MSC Bellissima in Saoedi-Arabië en de Rode Zee deze winter. Eerder in september 2021 maakte de rederij de bekend dat na een zeer succesvol openingsseizoen in de regio afgelopen zomer, ook in het winterseizoen 2021/2022 cruises uitgevoerd zullen worden.

Vanuit Jeddah, Saoedi-Arabië, vaart de Bellissima 8-daagse cruises naar onder andere Koning Abdullahstad, Yanbu, Aqaba in Jordanië en terug naar Jeddah.

Helaas werd Safaga in Egypte niet in de route opgenomen, omdat veel gasten uit landen komen waar Egypte op de lijst staat als hoog-risico gebied wat betreft COVID-19. Teveel gasten zouden dan in hun eigen thuisland in quarantaine moeten.

Daardoor blijft het schip 2 dagen in Yanbu, Saoedi-Arabië. Gasten kunnen bijvoorbeeld naar UNESCO werelderfgoed Hegra, of naar één van oudste steden in de regio, Alula (zie foto boven), naar een ongerept eiland waar gesnorkeld kan worden of op excursie naar de woestijn.

De volledige route wordt elke zaterdag gevaren vanaf 6 november 2021:

  • Zaterdag: Jeddah – vertrek om 23:59 uur
  • Zondag: Koning Abdullahstad – 07:00-20:00 uur
  • Maandag: Yanbu al Bahr – aankomst 06:00 uur
  • Dinsdag: Yanbu al Bahr – vertrek 17:00 uur
  • Woensdag: zeedag
  • Donderdag: Aqaba, Jordanië – 06:00-19:00 uur
  • Vrijdag:  zeedag
  • Zaterdag: Jeddah – aankomst 04:00 uur

Deze cruise is verkrijgbaar vanaf €569 (cruise only) / €879 inclusief vlucht via MSC Cruises (Fly & Cruise). Bekijk de cruise bij:

MSC Cruises

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)