Cruisereiziger
Inrichting

Disney Cruise Line introduceert Incredi-Games op Disney Wish

Disney Cruise Line introduceert op haar nieuwe cruiseschip Disney Wish, dat in de zomer van 2022 in de vaart komt, de Incredi-Games. Het gaat om een interactieve spelshow voor families geïnspireerd op de karakters van Pixar’s “The Incredibles” en met als thema de krachten van de Parr-familiehelden en hun goede vriend Frozone. Deelnemers moeten een hindernisbaan met diverse fysieke uitdagingen afleggen.

De ‘Helden’ moeten eerst hun kracht testen door door een ‘bakstenen’ muur te breken tijdens Mr. Incredible’s Power Punch. In Jack-Jack’s Whack-A Rac nemen deelnemers het op Rocky en zijn wasbeervrienden (uit The Incredibles 2). Vervolgens wordt je flexibiliteit op de proef gesteld bij de wendingen van Elastigirl’s Stretch-O-Rama en je snelheid bij Dash’s Mad Dash Mayhem. Violet’s Force Field Swing stuurt je daarna over een ‘lavaveld’. De finish is een cool down op Frozone’s Ice Slide, waar je vanaf een ‘ijzige’ helling naar de overwinning glijdt.

De gameshow wordt begeleid door enthousiaste hosts en energieke muziek en special effects. Dit alles vindt plaats in de Hero Zone, een futuristische sportarena op dek 12, normaalgesproken bestemd voor o.a. een potje voetbal, basketbal of tafeltennis. Dit wordt ook de nieuwe thuishaven van de populaire Jack-Jack’s Incredible Diaper Dash!, waarbij peuters op een 6 meter lange baan kruipend strijden om de titel Diaper Dash Champion.

Wil jij in de toekomst varen met de Disney Wish? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger