Cruisereiziger
Samenwerking

MSC Cruises verlengt samenwerking met voetbalclub Chelsea

MSC Cruises verlengt haar samenwerking met de Britse voetbalclub Chelsea. Dat maakte de rederij vrijdag bekend.. De samenwerking wordt verlengd met drie jaar, tot juni 2024. Tot die tijd fungeert de Mediterrane cruisemaatschappij als wereldwijde cruisepartner van de topclub.

In een reactie op de aankondiging zei Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “De voortzetting van de samenwerking is een verder bewijs van onze toewijding aan de Britse en Ierse markten, die een belangrijk onderdeel vormen van ons wereldwijde groeiplan. Over de hele wereld werken we samen met belangrijke partners om onze reis te ondersteunen en ik ben verheugd te kunnen zeggen dat de samenwerking met Chelsea FC belangrijk zal blijven in ons doel om een ​​verdere positieve merkassociatie op te bouwen en onze onderscheidende cruise-ervaring te introduceren bij een nieuw publiek, zowel in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en wereldwijd.”

In de eerste drie jaar van de samenwerking heeft MSC Cruises de naamsbekendheid van de 2,6 miljoen Chelsea Football Club-fans in het Verenigd Koninkrijk en Ierland jaar na jaar zien toenemen. Aan het begin van het partnerschap was slechts 14% van de fans bekend met de cruisemaatschappij, en aan het einde van de eerste termijn van het partnerschap was dit 85%.

Antonio Paradiso, Managing Director MSC Cruises UK & Ireland zei: “Ondanks de uitdagingen van de pandemie is de samenwerking een groot succes geweest en ik ben verheugd om deze met nog eens drie jaar te verlengen. We zijn deze samenwerking begonnen om een ​​nieuw publiek te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten en ik ben blij te kunnen melden dat we deze doelstelling tot nu toe hebben overtroffen. We hebben veel succes gezien op het gebied van betrokkenheid en klantenwerving en hebben feedback gekregen van passagiers en reisagenten over hoe deze toegenomen zichtbaarheid hen ertoe heeft aangezet om een ​​cruise bij ons te boeken.”

Groei

De samenwerking met Chelsea FC is slechts een onderdeel van het strategische langetermijnplan van MSC Cruises om het bedrijf op de Britse en Ierse markt te laten groeien. Vijf jaar geleden kondigde de cruisemaatschappij het voornemen aan om de Britse activiteiten aanzienlijk uit te breiden en heeft dit bereikt met verschillende langdurige toezeggingen aan de markt, waaronder het ondersteunen van de bouw van de nieuwe Horizon Terminal in Southampton en de bevestiging dat ten minste één MSC Cruises-schip er haar thuishaven zal hebben, te beginnen met MSC Virtuosa voor het zomerseizoen 2021.

Paradiso voegde toe: “Nadat we zulke positieve resultaten van onze samenwerking hebben gezien tijdens de meest uitdagende tijden voor de reisindustrie, twijfelen we er niet aan dat deze samenwerking de komende jaren enorme voordelen zal bieden. ”

De samenwerking omvat onder meer LED-reclame rondom wedstrijden, VIP-arrangementen, betrokkenheid van sterspelers en digitale marketing.

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “MSC Cruises verlengt samenwerking met voetbalclub Chelsea

Reacties zijn gesloten.